Jachtcursus
Klik info@stb.be voor meer info over de jachtcursus
 
Promoties

Er zijn momenteel geen promoties
 
608528608528608528608528608528608528
Info
WHO NEEDS SURVIVAL?

Vandaag de dag droomt iedereen van avontuurlijke reizen. Maar...
Met de toenemende recreatiedruk op vlak van natuursporten en avontuurlijke expedities neemt ook het aantal ongevallen drastisch toe. Dit komt doordat deelnemers vaak zonder enige vorm van voorbereiding en kennis van zaken deelnemen aan activiteiten waarvoor men niet over de nodige know how beschikt. Nu we desolaat of extreem outdoor beoefenen, is een minimum aan kennis noodzakelijk. Enkel door preventieve voorbereidingen kan je extreem outdoor activiteiten op een veilige manier beoefenen.
Hiervoor is een degelijke planning onontbeerlijk.

Survival is hét alternatief dat élke avonturier een degelijke bagage meegeeft om te vermijden dat men in hachelijke situaties terechtkomt.Het behelst enerzijds een hele reeks preventieve vaardigheden. Secundair daarop staan technieken en strategieën die je toelaten kordaat en correct te reageren zo een noodsituatie op je af komt.

Vooral het volgen van een basiscursus survival is een absolute must voor elkeen die zich avontuurlijk beweegt. SAFETY FIRST is het uitgangspunt van deze boeiende lessenreeks. De confrontatie met de natuurelementen aangaan zonder enige vorm van voorbereiding is immers gevaarlijk. Je moet ervan uitgaan dat élke buitensporter of avontuurlijke trekker zich blootstelt aan gevaren die we bij ons nauwlijks kennen. Op zulke momenten moet je de risico's goed kunnen inschatten en er op een verstandige manier mee kunnen omgaan. Deze cursus bied je dan ook een totaalpakket aan.Wij zijn ervan overtuigd dat u, net als duizenden voorgangers, bijzonder veel genoegen zult beleven aan deze uitzonderlijke en unieke lessenreeks. Een team van échte specialisten staat voor u klaar. Onze leuze: DREAM IT ... PLAN IT ... DO IT ... is dan ook niet zonder betekenis.

   
Info

STB beschikt over een absolute know how gebaseerd op 20 jaren ervaring. Het STB groeide uit tot een survivalschool die tot ver over de landsgrenzen heen bekend staat. STB werkt dan ook nauw samen met 'survivors' zoals Lofty Wiseman, Barry Davies,
Stefan Källman...
Sinds 1993 beschikken wij over een officiële John Wiseman Licentie, een reputatie die velen ons benijden.

Terug naar bovenkant pagina
| Copyright Survival Team Belgium | Deze site werd laatst bijgewerkt op 14/03/2020 |
DISCLAIMER : Deze informatie en data zijn onder voorbehoud.
Deze kunnen veranderen zonder voorafgaande waarschuwing!